List otwarty Pawła Augustyna do mieszkańców Gminy Ryglice na II turę wyborów

Szanowni Państwo,

pragnę serdecznie podziękować za okazane mi zaufanie, życzliwość oraz oddane głosy. Dziękuję również przyjaciołom i wszystkim osobom wspierającym mnie w kampanii wyborczej.

Nasza Gmina potrzebuje nowego spojrzenia na wiele spraw, ale przede wszystkim chcę oświadczyć, że będę Burmistrzem niezależnym, poza układem lokalnych interesów i niezależnym od partii politycznych. Nie przygotowuję też żadnych układanek powyborczych. Gminą Ryglice muszą rządzić fachowcy, dla których dobrobyt mieszkańców będzie rzeczą najważniejszą.

Proszę Państwa o głos, zaufajcie mi. Zawsze byłem bezkompromisowy, wiecie o tym bardzo dobrze. Jeśli trzeba było krytykowałem kolejnych burmistrzów naszej gminy, broniłem ludzi w wielu sytuacjach życiowych, w których nie mogli sobie poradzić. Nie szczędziłem czasu i zaangażowania dla innych wypełniając jednocześnie swoje obowiązki. Moje doświadczenie w pracy zawodowej w Warszawie, w instytucjach wojewódzkich i powiatowych gwarantują, że będę zarządzał Gminą fachowo i umiejętnie pozyskiwał środki i projekty dla Naszej Gminy.

Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w wyborach 30 listopada br. Uważam, że to ostatnia szansa, aby w końcu zaprowadzić porządek i zmienić sposób zarządzania Gminą i traktowania ludzi. Będę Burmistrzem wszystkich mieszkańców i wspólnie będziemy podejmować kluczowe decyzje.

Wszystkich pozdrawiam i proszę o obecność w dniu wyborów oraz o oddanie na mnie swojego głosu.

Paweł Augustyn

Czytaj także:

Spotkanie przedwyborcze Pawła Augustyna w Zalasowej - debata z kontrkandydatem
Niedzielne spotkania z Pawłem Augustynem - ze wszystkimi mieszkańcami
Program wyborczy Pawła Augustyna

Podobny artykuł: Ryglicki kalkulator wyborczy

Odsłon artykułów:

Odwiedza nas 294 gości oraz 0 użytkowników.